| Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) | |
|
+4byzantinos ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ jim47 Nikos 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nikos
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010 Τόπος : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) 30th Μάρτιος 2010, 1:27 pm | |
| Μήπως υπάρχει το δίτομο βιβλίο της Θείας Λειτουργίας του Κων. Πρίγγου σε εκδοση του Ανδ. Παπανδρεού που είναι και αυτό εντεταγμένο στην σειρά Πατριαρχική Φορμιγξ;;;; Αν το έχετε θα με ενδιἀφερε πολύ!!! | |
|
| |
jim47
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2010
| Θέμα: Απ: Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) 30th Μάρτιος 2010, 4:02 pm | |
| Και εμένα θα με ενδιέφερε...
Καλή Ανάσταση! | |
|
| |
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ
Αριθμός μηνυμάτων : 2691 Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2010
| Θέμα: ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΦΟΡΜΙΓΓΑ Χερουβικά - Λειτουργικά 30th Μάρτιος 2010, 5:16 pm | |
| Υπάρχουν στο αρχείο του συλλόγου μας.Όμως δεν έχουν ψηφιοποιηθεί ακόμα για να τα έχετε άμεσα. Επειδή συνεχώς σκανάρουμε τα έντυπα βιβλία και κείμενα απο το 1823 και μετά ίσως καθυστερήσουμε. Υπάρχει και εναλλακτική λύση. Απευθυνθείτε στις αποθήκες βιβλίων και θα τα βρείτε.Εμείς βρήκαμε το β΄τόμο έκδ.1974 πάνω απο 15 έντυπα -βιβλία , τα πήραμε και τα δώσαμε σε συναδέλφους που τα είχαν ανάγκη. | |
|
| |
jim47
| Θέμα: Απ: Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) 30th Μάρτιος 2010, 5:39 pm | |
| - ΙΜΒΡΙΟΣ έγραψε:
- Υπάρχει και εναλλακτική λύση. Απευθυνθείτε στις αποθήκες βιβλίων και θα τα βρείτε.Εμείς βρήκαμε το β΄τόμο έκδ.1974 πάνω απο 15 έντυπα -βιβλία , τα πήραμε και τα δώσαμε σε συναδέλφους που τα είχαν ανάγκη.
Εννοείται στις αποθήκες βιβλιοπωλείων; ΥΓ: Στις αποθήκες βιβλιοπωλείων γενικά ότι βιβλία και να έχουν τα αγοράζεις ή τα δίνουν έτσι.. Μάλλον τα αγοράζεις με χαμηλότερη τιμή αλλά να το διευκρινίσω θέλω... Ευχαριστώ! | |
|
| |
Nikos
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010 Τόπος : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Απ: Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) 8th Ιούνιος 2010, 5:10 pm | |
| | |
|
| |
jim47
| Θέμα: Απ: Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) 9th Ιούνιος 2010, 11:02 am | |
| Άνθρωποι είστε μπορεί να με ξεχάσατε, αλλά όταν με το καλό το ανεβάσετε το θέλω και εγώ.. | |
|
| |
byzantinos
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) 9th Ιούνιος 2010, 11:53 am | |
| - jim47 έγραψε:
- Άνθρωποι είστε μπορεί να με ξεχάσατε, αλλά όταν με το καλό το ανεβάσετε το θέλω και εγώ..
Σαν παράπονο ακούστηκε το τελευταίο | |
|
| |
admin Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ 9th Ιούνιος 2010, 11:56 am | |
| Μην παραπονιέστε, έχει πέσει πολλή δουλειά. Μόλις προκύψουν νεότερα για την Πατριαρχ.Φορμιγξ θα σας ενημερώσω προσωπικά. Δεν ξεχνάμε κανέναν. Υπομονή.
ο διαχειριστής | |
|
| |
jim47
| Θέμα: Απ: Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) 9th Ιούνιος 2010, 4:14 pm | |
| Ευχαριστούμε!! Φυσικά το "παράπονο" ήταν στο στυλ αστείου.. | |
|
| |
jim47
| Θέμα: Απ: Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) 15th Αυγουστός 2010, 3:57 pm | |
| Κανένα νέο από το μέτωπο; Πάντως σας ευχαριστούμε πολύ για τις αναρτήσεις σας! Καλή συνέχεια! | |
|
| |
ΣΠΕΡΔΟΥΛΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
| Θέμα: ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΦΟΡΜΙΞ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 19th Ιανουάριος 2012, 11:59 am | |
| Πες τε μου σας παρακαλώ που συγκεκριμένα μπορώ να βρώ την δίτομη Πατριαρχική Φόρμιγγα(Θ.Λειτουργία) εκδόσεως Α.Παπανδρέου του Κ.Πρίγγου.Σε τι είδους βιβλιοπωλεία,αν έχετε και διεύθυνση ή στοιχεία βιβλιοπωλείου ή παλαιοβιβλιοπωλείου θα σας ήμουν ευγνώμων,καθώς και σε ποιά περιοχή. Εναλλακτικά αν υπάρχει τρόπος εκτύπωσης του βιβλίου από το διαδίκτυο. Κατοικώ στην Αθήνα. | |
|
| |
andreasgon
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 19/12/2010
| Θέμα: Απ: Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) 19th Ιανουάριος 2012, 6:50 pm | |
| Ευχαριστούμε για ότι κάνετε. | |
|
| |
jim2
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2010
| Θέμα: Απ: Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) 11th Σεπτέμβριος 2015, 5:54 pm | |
| Θερμά συγχαρητήρια στους διαχειριστές της ιστοσελίδας και σε όλους τους κοπιώντες που αναρτούν σπάνια μουσικά κείμενα όπως τα κοινωνικά του Κωνσταντίνου Πρίγγου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα μπορούσατε να ανεβάσετε τα κοινωνικά Αινείτε του μακαριστού δασκάλου σε όλους τους ήχους καθώς και τις υπόλοιπες συνθέσεις στο πεδίο των Κοινωνικών, Δυστυχώς, η δίτομη Θ. Λειτουργία που έχει εκδοθεί από τον κ. Παπανδρέου περιέχει πολύ σύντομα κοινωνικά του δασκάλου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! | |
|
| |
| Θεια Λειτουργία, Κ.Πριγγου ( Πατριαρχ. Φορμιγξ) | |
|