Θέμα: Τσατσαρώνης-Θεία Λειτουργία 4th Ιούνιος 2020, 7:06 pm
Αναζητώ την Μεγάλη Βυζαντινή Θεία Λειτουργία - Γεωργίου Τσατσαρώνη (1986).Δυστυχώς δεν βρίσκω κανένα βιβλίο της επανέκδοσης.Αν υπάρχει θα χαρώ πολύ.Σας ευχαριστώ.
Αρέσει στον χρήστη Παναγής
kousk
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2020
Θέμα: Απ: Τσατσαρώνης-Θεία Λειτουργία 3rd Απρίλιος 2021, 1:34 pm
Χαίρετε, Πρόσφατα στο βιβιλοπωλείο των εκδόσεων Ρηγόπουλου (http://www.ekdoseis-rigopoulou.gr/) είχα δει άλλα βιβλία του Τσατσαρώνη (Εσπερινός) δεν θυμάμαι όμως αν είχε και τη Λειτουργία. Μπορείτε ίσως να επικοινωνήσετε τηλεφωνινκώς, ίσως υπάρχει κάποιο αντίτυπο. Το συγκεκριμένο βιβλίο το έχω στην κατοχή μου, αλλά το αγόρασα αρκετά παλιά (αρχές δεκαετίας 1990), όταν πιθανότατα υπήρχαν ακόμα αρκετά αντίτυπα. Έχω την εντύπωση ότι δεν μπόρεσε να ανατυπωθεί...
Αρέσει στον χρήστη μοναχουλης78
jimdoxa2002
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2021 Ηλικία : 48 Τόπος : Ιωάννινα
Θέμα: Απ: Τσατσαρώνης-Θεία Λειτουργία 3rd Απρίλιος 2021, 3:24 pm
Διαθέτω σε ψηφιακή μορφή την Μεγάλη Βυζαντινή Θεία Λειτουργία - Γεωργίου Τσατσαρώνη (1986). Δεν γνωρίζω αν υφίσταται πολιτική πνευματικών δικαιωμάτων για ανάρτηση στο site... Στείλτε μου το μαιλ σας στο [Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.]
Αρέσει στους χρήστες meteoros, poniros89, Δ. ΠΑΤΜΙΟΣ, thama, μοναχουλης78, Παναγής, drunik και dekilee125
leon1
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2019
Θέμα: λειτουργία Τσατσαρώνη 8th Ιούλιος 2021, 1:23 pm
jimdoxa2002 έγραψε:
Διαθέτω σε ψηφιακή μορφή την Μεγάλη Βυζαντινή Θεία Λειτουργία - Γεωργίου Τσατσαρώνη (1986). Δεν γνωρίζω αν υφίσταται πολιτική πνευματικών δικαιωμάτων για ανάρτηση στο site... Στείλτε μου το μαιλ σας στο [Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.]
μπορείς να μου το στείλεις στο mail? chris_galanis2012[at]yahoo.gr
Αρέσει στον χρήστη Παναγής
meteoros
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Θέμα: Απ: Τσατσαρώνης-Θεία Λειτουργία 8th Νοέμβριος 2021, 9:34 am
jimdoxa2002 έγραψε:
Θα την ήθελα κι εγώ. Έχω το βιβλίο από το 1995 αλλά και σε pdf δεν θα ήταν άσχημο [Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.]. ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παναγής
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2013 Ηλικία : 58 Τόπος : Κεφαλονιά
Θέμα: Απ: Τσατσαρώνης-Θεία Λειτουργία 6th Δεκember 2021, 8:57 pm
jimdoxa2002 έγραψε:
παρακαλώ, αν είναι ακόμη διαθέσιμο το pdf της Θ. Λ. Τσατσαρώνη να μου το στείλετε στο email [Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.] Σας ευχαριστώ πολύ.
thama
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ημερομηνία εγγραφής : 26/08/2012
Θέμα: Απ: Τσατσαρώνης-Θεία Λειτουργία 11th Δεκember 2021, 11:56 am
παρακαλώ, αν είναι ακόμη διαθέσιμο το pdf της Θ. Λ. Τσατσαρώνη να μου το στείλετε στο email [Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.] ευχαριστώ θερμά
Παναγής
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2013 Ηλικία : 58 Τόπος : Κεφαλονιά
Θέμα: Απ: Τσατσαρώνης-Θεία Λειτουργία 13th Δεκember 2021, 8:35 am
thama έγραψε:
παρακαλώ, αν είναι ακόμη διαθέσιμο το pdf της Θ. Λ. Τσατσαρώνη να μου το στείλετε στο email [Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.] ευχαριστώ θερμά
Καλημέρα προς όλους,
από ότι με ενημέρωσαν, υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα, οπότε δεν είναι εφικτή η απόκτηση του pdf